Welkom Bij CLS-Media

CLS staat voor Creative Learning Systems. Dit betekent dat CLS zich inspant om op creatieve wijze websites, multimediatoepassingen en video e-mail aan te bieden voor diverse doelgroepen.

Laat uw boodschap overkomen!

Beeldscherm met multimediaDe wijze waarop u een boodschap wilt overbrengen is bepalend voor de effectiviteit van die boodschap. Door gebruik te maken van stimulerende beelden en geluid heeft uw communicatie naar klanten of werknemers veel meer effect dan alleen geschreven tekst.

CLS creëert multimedia modules die uw publiek zullen aanspreken.

meer over multimedia

Digitaal visitekaartje

Met een digitaal visitekaartje heeft u de mogelijkheid uw bedrijf of organisatie uitgebreid te presenteren. Door gebruik te maken van beeld en geluid kunt u uw bedrijf, product of dienst met de juiste élan voorstellen aan uw relatie. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd.

meer multimedia

Webdesign

Een uitgebreide website van uw bedrijf en diensten op het Internet? Of u nu een nieuwe website nodig heeft, of een vernieuwde “look” voor uw bestaande website, CLS-Media levert het.

Meer over webdesign

Video E-mail

Beeldscherm met multimediaCLS-Media maakt het maken van professioneel ogende Video E-mails eenvoudig. Het is leuk, snel en u heeft geen Internet ervaring nodig.

Gebruik uw webcamera of video camera om een een videoboodschap op te nemen of gebruik een vooraf opgenomen video. Natuurlijk kunnen wij voor u ook een video komen maken bij uw bedrijf.

meer over Video-Emails