Webdesign > Joomla CMS Systeem

Joomla CMS systeem

Wilt u al uw webpagina's zelf via uw web browser kunnen updaten?  Wij werken dagelijks met het krachtige Content Management Systeem "Joomla". Wij leveren een breed scala van diensten voor klanten die momenteel Joomla gebruiken of graag willen gebruiken voor hun website.

 

Wat is Joomla?

Joomla is één van de beste Open Source Content Management Systemen. Het wordt gebruikt over de hele wereld, van eenvoudige websites tot complexe bedrijfsapplicaties. Joomla maakt het beheren van uw inhoud gemakkelijk en is een krachtige betrouwbare oplossing voor iedereen die hun website zelf willen actualiseren en bijhouden.
Gebruikers kunnen inloggen op de back-end van hun website en inhoud updaten, afbeeldingen uploaden en meer functies toevoegen met behulp van een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel. Dit alles is toegankelijk vanuit uw eigen web-browser en een website kost slechts een fractie vergeleken met het huren van een programmeur om extra functionaliteit in te bouwen.

 

Wat kost Joomla?

Joomla is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken.
U betaalt alleen de tijd voor het op maat maken en het toepassen van uw eigen huisstijl. Als u op zoek bent naar een "out of the box" oplossing voor het beheren van uw webinhoud, de mogelijkheid om uw website te beginnen met een laag budget, maar met de flexibiliteit om uit te breiden, dan is Joomla zeker iets voor u.

 

Wij zijn Joomla Specialisten

CLS-Media kent Joomla van binnen en van buiten, Wij bieden Joomla installaties, maatwerk ontwikkeling en ondersteuning. Daarnaast verzorgen wij een Joomla training om u te helpen het meeste uit uw site te halen.

 

Vraag een offerte aan

Portfolio webdesign

PP Productions 08
site_pp08pp08.nl

Website voor een bedrijf die relatiegeschenken verkoopt.
Joomla

Sleutelvinden.nl
sleutelvindenSleutelvinden.nl

Webwinkel voor de beroemde FOFA Keyfinders.

Technieken: Mijn Webwinkel pakket.

Spiritofmasala.nl
sleutelvindenSpiritofmasala.nl

Webwinkel met geuroliën, wierook en vele andere producten.

Technieken: Mijn Webwinkel pakket.

Professence.nl
sleutelvindenprofessence.nl

Bedrijf voor advies, interim management en eigen ontwikkelde software applicaties.

Technieken: Joomla.

Promezza.nl
promiz

Promezza.nl

Een website voor een groothandel in relatiegeschenken.
Joomla

Joomla!

De naam Joomla is een fonetische spelling van het Swahiliaanse woord "jumla" dat staat voor "allen tezamen" of "als een geheel". Het is gekozen om de commitment van het development team en de community weer te geven.