Webdesign > Website re-design

Website re-design

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf en net zoals uw bedrijf groeit en verandert, zo zou uw website mee moeten veranderen. Laat niet toe dat uw huidige website een verkeerde indruk achterlaat.

 

In de huidige concurrerende markt, is het niet meer goed genoeg om "ook" een website te hebben. Uw websiteontwerp moet de aandacht trekken van uw potentiële klanten door middel van actuele informatie en een aantrekkelijk ontwerp. Als uw website niet nuttig en interessant gevonden wordt, dan is de kans groot dat uw bezoekers verder gaan zoeken om vergelijkingen te maken met uw concurrenten.

 

Wij bekijken voor u welke onderdelen van uw huidige site het goed doen en welke niet. Zijn de gebruikte technieken up to date? We luisteren naar uw ideeën en wat u wilt uitstralen met uw site. Vervolgens werken wij uw nieuwe ontwerp uit en communiceren heen en weer om zeker te zijn dat u tevreden bent over het nieuwe ontwerp. Gedurende dit proces blijft uw bestaande site gewoon online, wij geven uw nieuwe site een tijdelijk onderkomen.

 

Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte voor het herontwerpen van uw website.

 

Vraag een offerte aan

Portfolio webdesign

Spiritofmasala.nl
sleutelvindenSpiritofmasala.nl

Webwinkel met geuroliën, wierook en vele andere producten.

Technieken: Mijn Webwinkel pakket.

Promezza.nl
promiz

Promezza.nl

Een website voor een groothandel in relatiegeschenken.
Joomla

Sleutelvinden.nl
sleutelvindenSleutelvinden.nl

Webwinkel voor de beroemde FOFA Keyfinders.

Technieken: Mijn Webwinkel pakket.

PP Productions 08
site_pp08pp08.nl

Website voor een bedrijf die relatiegeschenken verkoopt.
Joomla

Professence.nl
sleutelvindenprofessence.nl

Bedrijf voor advies, interim management en eigen ontwikkelde software applicaties.

Technieken: Joomla.

Joomla!

De naam Joomla is een fonetische spelling van het Swahiliaanse woord "jumla" dat staat voor "allen tezamen" of "als een geheel". Het is gekozen om de commitment van het development team en de community weer te geven.